Radhus

Skolgatan Brf Havsfrun

Centrala Nynäshamn Brf Havsfrun Nynäshamn
5 500 krMånadsavgift
113 kvm

Skolgatan Brf Havsfrun

Brf Havsfrun i Nynäshamn - Radhus vid havet

 • Beskrivning
  SÄLSTART ETAPP 1 DEN 10 APRIL KLOCKAN 09:00 NU FINNS PRISLISTAN TILLGÄNGLIG UNDER DOKUMENT Nyproducerade radhus i centrala Nynäshamn! Nära kustlinjen i det natursköna Nynäshamn byggs nu 26 radhus i Brf Havsfrun. Samtliga har en egen uteplats och trädgård som vetter mot en grönskande parkmiljö eller innergård. Här bor du med närhet till bland annat skola, förskola, tågstation, affär och havsbad - allt inom gångavstånd! Nu har du möjligheten att förvärva ett av dessa exklusiva nyproducerade radhus i centrala Nynäshamn, där komfort och bekvämlighet möter modern design och en naturskön omgivning. 26 fantastiska radhus växer fram i Brf Havsfrun nära kustlinjen, och varje hem är noggrant utformat för att erbjuda det bästa boendet har att erbjuda. Med en egen uteplats och trädgård som sträcker sig mot en grönskande parkmiljö eller en charmig innergård skapas en privat oas mitt i stadens hjärta. Bostäderna, som är 113 kvm stora, är fördelade på två välplanerade våningar. Varje radhus kommer också med ett intilliggande förråd och möjlighet till parkeringsplats. Bostäderna har jordnära färger som harmonierar fint med ljusa kök och badrum. Badrummen är helkaklade, hallen har klinkergolv och i övriga rum parkettgolv. Entréplanet erbjuder sociala ytor med matplats och kök som har en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket leder ut till uteplatsen och trädgården. Stora fönsterpartier ger en härlig kontakt med den grönskande omgivningen. På övervåningen finns tre sovrum och ett badrum. Projektet genomförs av Settlers, en aktör som har byggt flera omtyckta projekt på senare tid. Missa inte chansen att förvärva ett av dessa unika radhus i hjärtat av Nynäshamn. Kontakta oss redan idag för mer information om projektet och låt oss hjälpa dig att förverkliga drömmen om det perfekta hemmet! Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://brfhavsfrun.se
 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde
  Från Q1 2025
  Objektstyp
  Bostadsrätt
  Adress
  Skolgatan Brf Havsfrun
  Område
  Centrala Nynäshamn
  Boarea enligt
  Ritning(ar)
  Boarea
  113 kvm
  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3
 • Föreningen
  Namn
  Brf Havsfrun Nynäshamn
  Byggår
  2024
  Markägare
  Föreningen äger marken

  Värme- och ventilationsanläggning

  Frånluftsvärmepump

  Övriga utrymmen

  Förråd

  TV/Internet

  Fiber

  Parkering

  Möjlighet till minst 1 p-plats per bostad.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 500 kr/månad
  Levnadskostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

 • Närområde

  Läget: Din nya adress ger dig inte bara ett hem, utan en livsstil. Med närhet till skolor, förskolor, tågstation, affärer och pittoreska havsbad är varje bekvämlighet bara en kort promenad bort. Du får inte bara ett nytt boende, utan en ny livsstil med allt du behöver inom räckhåll. Några av stadens pärlor som nås inom en kort promenad är Müllers bageri, Nynäshamns Ångbryggeri, restaurang Kroken och Nynäs Rökeri.

  Natur och Hav: Med kusten bara ett stenkast bort kan du enkelt integrera naturens lugnande element i din vardag. En sällsynt möjlighet att bo centralt samtidigt som du har naturen som granne. På gångavstånd finns Nynäshamns charmiga hamnområde. Därifrån kan du med turbåt ta dig vidare ut i en av Sveriges finaste skärgårdar och besöka öar som Utö, Nåttarö, Ålö med flera. Utforska även gärna det idylliska området Lövhagen, en pärla som enkelt nås till fots och bjuder in till en harmonisk upplevelse. Här väntar en naturskön värld med förtrollande promenadstråk, perfekta för avkopplande stunder och njutbara promenader.

  Kommunikationer

  Från Nynäshamn är det smidigt att ta sig till Stockholm med bil, pendeltåg eller buss. Dessutom erbjuder hamnen möjligheter till äventyrliga resor till Gotland och Polen, medan skärgårdsbåtarna tar dig ut på vackra skärgårdsutflykter. För de som är i farten vid pendlingstider finns även direktbussar och tåg, vilket ger en ännu snabbare och bekväm resa in till Stockholm. Utforska Nynäshamn och dess enkla anslutningar för att uppleva det bästa av både stad och skärgård!

Basfakta
Pris
3 500 000 kr Pris
Adress
Skolgatan Brf Havsfrun
Boarea
113 kvm
Rum
4 rok
Avgift
5 500 kr/månad
Ansvarig Mäklare
Extra kontaktperson
Magnus Hällgren Magnus Hällgren
Magnus Hällgren
Reg. Fastighetsmäklare / Nyproduktionsansvarig
Tipsa en vän
Bilder
Planritningar
Karta
Boka möte
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!